AmpumarataJyväskylän seudun ja Laukaan riistanhoitoyhdistyksillä on kaksi liikkuvan maalin ampumiseen tarkoitettua ampumarataa ja yksi kymmenenpaikkainen 100m luodikko/kohdistusrata Leppäveden Rajamäen ampumaradalla. Radat ovat vuokrattu Keski-Suomen Ampujat ry:ltä (KSA ry).

Radan sijainnin kartalla voit tarkistaa tästä.

Rajamäen ampumaradan luodikko- ja hirviratojen järjestyssäännöt voit lukea tästä.

Ampuma-ajat:
 
Riistanhoitoyhdistysten hirvi- ja luodikkoradoilla saa ampua arkisin 10:00-20:00 välisenä aikana, lauantaisin 12:00-18:00 välisenä aikana ja sunnuntaina 12:00-16:00 välisenä aikana.

Kesäaikaan 1.6.-1.8. rhy:n radoilla ei saa ampua sunnuntaisin.

Juhlapyhinä ja niiden aattoina (loppiainen, pitkä perjantai, pääsiäislauantai, 1. ja 2. pääsiäispäivä, helatorstai, vappupäivä, helluntai, juhannusaatto, juhannuspäivä, pyhäinpäivä, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, joulupäivä, tapaninpäivä sekä uudenvuodenaatto ja uudenvuodenpäivä) ammuntaa, mukaan lukien kilpailut, ei saa harjoittaa.

Vuonna 2021 rhy:n radoilla ei saa ampua 1.7. - 14.7.2020 välisenä aikana!

Ampuma-aikojen rikkomuksista ilmoitetaan välittömästi viranomaisille.


 
Ratavaraukset 2021 voit tarkistaa tästä.
 
 
Liikkuvan maalin ratojen käyttö on maksullista. Metsästysseuroilta käyttömaksu on 35€/kerta. Ratavarauksista vastaa: Harri Valkonen (Jyväskylän seudun rhy), sähköposti: jyvaskyla@rhy.riista.fi

Luodikkorata:

Luodikkoradan käyttö on maksullista. Kausikortti, joka oikeuttaa käyttämään luodikkorataa kalenterivuosi kerrallaan maksaa 20 euroa ja maksu suoritetaan Jyväskylän seudun rhy:n tilille (tilinumero FI59 5290 6440 011380). Maksettaessa tulee käyttää seuraavaa viitenumeroa: 1818. Kuitti maksusta on pidettävä radalla mukana. Luodikkoradan kausikorttiin ei kuulu puomin avainta.

Luodikkoradan kausikortin hinta on 20€.

Hirviradan kausikortti, kertalippu sekä osallis tuminen samana päivänä ampumakokeeseen ko.radalla oikeuttaa myös luodikkoradan käyttöön. Ilman maksun suoritusta ampuminen kaikilta osin kielletty!

Luodikkoradan käyttöä valvoo valvottuina iltoina hirvirataa valvova seura. Luvaton ampuminen on ehdottomasti kiellettyä myös luodikkoradalla!
Mikäli henkilöllä ei ole maksutositetta luodikkoradan kausikortista, hirviradan kertalippua ko. päiväyksellä, hirviradan kausikorttia tai ei ole ilmoittautunut radalla samana päivänä järjestettävään ampumakokeeseen ei hänellä ole oikeutta rataa käyttää!
Pyydettäessä on oltava esittää metsästyskortti, SAL lisenssi tai todistus reserviläisten ampumaturvasta.

Hirvirata:

Ratamestari luovuttaa hirviradan avaimen sekä porttiin käyvän avaimen kausikorttimaksun etukäteen Jyväskylän seudun rhy:n tilille maksaneelle henkilölle. Kausikortin hi nta on 50 €/ kalente rivuosi ja avainpantti on 30€. Aiemmin kausikortin lunastaneet henkilöt saavat laskun postissa alkukesästä ja kuitti maksusta toimii radalla kausikorttina, joka on oltava ehdottomasti mukana ammuttaessa ko. radalla.

Jyväskylän Seudun Riistanhoitoyhdistys, Ilmoniementie 61, 41630 Oravasaari, Puh. 040 5052274Mobiili